Моят профил
0
Количка 0 Продукт Продукти (празна)
Shopping cart

Няма продукти

Да се зададе Доставка
0,00 лв Общо

Поръчайте

Продуктът е добавен в количката
Количество
Общо
Вашата количка има 0 продукта. Вашата количка има 1 продукт.
Общо продукти
Общо разходи за доставка  Да се зададе
Общо
Продължете с пазаруването Към сметката

ОБЩИ Условия

Общите Условия на онлайн магазина, служат като споразумение между www.Embookids.com и потребителите/клиентите,  които правят покупки на стоки или намиращи се на домейн www.embookids.com. След достъпване на съдържанието на  електронен магазин www.embookids.com, всеки посетител изцяло се задължава и приема да спазва описаните по долу Общи Условия.

 • Уебсайтът www.embookids.com е интернет магазин, собственост на търговско дружество "Милбон ЕООД" регистрирано по търговския закон на Република България.

 • Уебсайтът предоставя информация, възможност за онлайн поръчка, закупуване и доставка на продуктите предлагани от Embookids.com.

 • Embookids.com си запазва правото да променя цените без предизвестие.

Условия за ползване

В онлайн магазина www.Embookids.com, всеки артикул е с посочена цена в Български лева, описание на дадения продукт и допълнителна информация за по-лесен избор на Потребителя. Закупуването на стоки от www.Embookids.com става след като потребителя е направил регистрация. Всеки един регистриран Потребител е обвързан с общите условия за цялото време на ползване на сайта, от неговото начално влизане до неговото напускане. Формата за регистрация включва следните данни:

 •   e-mail (електронна поща), парола, име на получателя, телефон и адрес за доставка.
 •   Embookids гарантира защита на личните данни.
 •   Личните данни на потребителите ще бъдат използвани за тяхното обслужване – приемане и изпълнение на техните поръчки, както и за връзка с тях в случай на възникали въпроси или проблеми.

Поръчка на Стоки

В онлайн магазина www.Embookids.com, за да се направи поръчка е необходимо:

 •   До избрания продукт за закупуване се визуализира бутон „Добави в кошницата“След избор на размер и количество от дадения артикул се натиска бутона "Добави в кошницата". Продукта автоматично се записва в „пазарската количка“ на потребителя.  От „пазарската количка“ следва да се натисне бутон „Поръчайте“. След което потребителят бива пренасочен към неговата пазарската количка на която трябва да попълни необходимата информация за поръчка.
 •   След като бъдат попълнени вярно всички данни за контакт:  две имена, телефон, e-mail,  Ваш адрес до врата или адрес на офис на куриерските фирми (Еконт Експрес) или (Спиди), потребителя получава потвърждение на посочения от него e-mail адрес.  В потвърждението се посочва номера на поръчката, датата и часа, когато е направена поръчката.
 •   Поръчки получени без коректни данни на купувача се анулират поради невъзможност да бъдат изпълнени.

 

Доставка на Поръчаните Стоки

 

Когато в Embookids постъпи поръчка, потребителя получава потвърждение по e-mail адреса за успешно приета поръчка. Поръчката започва да се обработва от момента на потвърждение от страна на потребителя. Доставката на поръчаните стоки се извършва чрез куриерските фирми „Еконт Експрес“ и „Спиди“.

Цени на доставките при поръчки до 59.99 лева

Фиксирана цена до офис на Еконт Експрес 5.50 лв


Фиксирана цена до офис на Спиди 3.50 лв


Фиксирана цена до адрес на със спиди 7.00 лв


Цената до адрес на еконт експрес не е фиксирана.

     

При Поръчки над 60 лева доставката е безплатна.

 •   Доставката е в срок от 2 работни дни от момента на потвърждение на поръчката.
 •   Всички поръчки направени до 16:00 часа се обрaботват и изпращат на същия ден.
 •   Поръчките направени след 16:00 часа се обработват на следващият работен ден.
 •   Поръчки направени в събота и неделя или на официални празници се обработват  на първия работен ден.
 •   Заплащането на закупената стока се извършва с наложен платеж – плащане в брой на куриера при доставката.

Рекламация и Връщане на стока

 

При рекламация на закупена стока, потребителя трябва да се свърже с консултант на Emboo kids чрез e-mail адрес или телефон, за уточняване връщането на продукта. За да бъде уважена рекламацията Ви е необходимо  да върнете продукта/продуктите когато закупената стока е в ненарушен търговски вид. Онлайн магазин embookids.com си запазва правото да откаже одобрение на Вашата рекламация в случай, че някое от условията не е спазено. Потребителя има право да върне закупената стока в 14 дневен срок считано от датата на получаване на продукта, без да посочва причина за това.

 

 •   Етикета е запазен и не е свалян от нея, дрехата не е носена, прана, гладена, скъсана или третирана по никакъв начин.
 •   Потребителя при рекламация може да избере замяна на конкретния артикул за същия, в друг размер или цвят.
 •   Потребителя има право да поиска връщане на стоката срещу възстановяване на платената сума.
 •   Транспортните(куриерски) разходи по връщането на стоката са изцяло за сметка на клиента и в двете посоки.
 •   Emboo kids се задължава да възстанови на потребителя пълната покупна стойност на стоките не по – късно от 14 дни считано от датата, на която потребителят е върнал стоката с трансфер чрез куриерската фирма.

Политика за решаване на спорове

При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта OPC

Допълнителна информация или както място за подаване на Вашите жалби може да бъде намерена и на следният адрес https://kzp.bg/podavane-na-zhalba

 Търговците предоставят на потребителите информация за органите за АРС, в чийто обхват на дейност попадат, и за органите за АРС, към които са поели ангажимент да участват или са длъжни да използват. Информацията включва адреса на интернет страницата на съответните органи за АРС.

По всички неуредени от настоящите Общи условия въпроси се прилагат разпоредбите на действащото законодателство на Република България.

Общите Условия могат да бъдат променяни едностранно от онлайн магазина www.embookids.com, който след извършване на промените се задължава да уведоми Потребителя.